Overweegt u uw Assurantieportefeuille te Verkopen vanwege Pensioen,  Ziekte of Overlijden?

U of uw partner heeft jarenlang hard gewerkt om een waardevolle assurantieportefeuille op te bouwen, maar nu staat u voor een belangrijke levensverandering. Of het nu gaat om uw pensioen, gezondheidsredenen of het overlijden van uw partner, het verkopen van uw assurantieportefeuille kan de juiste beslissing zijn om uw financiële toekomst te waarborgen.  

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften zoals verkoop van uw portefeuille met behoud van provisie. Ook staan we open voor andere oplossingen.

 Verkoop uw assurantieportefeuile met behoud van provisie

Bent u op zoek naar een flexibele manier om uw assurantieportefeuille over te dragen en tegelijkertijd een stabiele inkomstenstroom te behouden? Bij Zinex bieden we de perfecte oplossing. Met onze unieke aanpak kunt u tot 50% van uw provisie behouden, levenslang of een maximale duur, in plaats van een eenmalige uitbetaling.

Voorbeeld:
portefeuile  50.000,- per jaar, man leeftijd 67 jaar

Verkoop met provisiebehoud  Eenmalige Uitbetaling 150.000
Levenslang 25.000  Levenslang lijfente 10.000

Wij begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Als u overweegt om uw assurantieportefeuille over te dragen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

088 78000000

Waarom Kiezen voor Provisiebehoud bij Zinex

1. Financiële Zekerheid: Door een deel van uw provisie te behouden, geniet u van een stabiele stroom van inkomsten op de lange termijn. Dit kan een waardevolle aanvulling zijn op uw pensioeninkomen.

2. Geen Gedoe met Beheer: Wij nemen al het administratieve en operationele werk uit handen. U kunt genieten van uw vrije tijd terwijl wij zorgen voor de lopende portefeuillebeheerstaken.

3. Levenslange Voordelen: In plaats van een eenmalige uitbetaling, geniet u levenslang van een stroom van inkomsten die u gemoedsrust en financiële stabiliteit biedt.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Plan hier jouw afspraak
Of bel 088 7800000
Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 21:00

Weekenden en avonduren op afspraak

Kantoorgegevens

Kifid

300.011052
AFM 12016288
KVK 24374445
Volg ons op social media
Deel deze pagina