Transport Verzekeren

Met ons compleet verzekeringspakket voor transport over de weg van kiest u voor kennis, ervaring en gemak. Zo stellen wij een pakket samen die precies aansluit op uw situatie. Uw pakketkorting kan oplopen tot wel 10% Bel ons voor een adviesgesprek 088 7800000 of sluit direct online af.

Aanvraagformulier Transport 

Bent U BTW Plichtig ?
Vervoert u gevaarlijke stoffen of bulkgoederen ? (massagoed of stortgoed)
Bent u eigenaar van het bedrijfspand zoals vermeld in KVK
Koel Vries Vervoer Meeverzekeren ?
Container Trailer Aansprakelijkheid Meeverzekeren ?
Physical Distribution Meeverzekeren ?
Is er sprake van uibesteed vervoer of expediteurswerkzaamheden ?

Vrachtautoverzekering vanaf 25,- euro per maand

  • Tot 75% no-claim of met een vaste lage premie.
  • De Wettelijke aansprakelijkheid
  • Volledig Casco (schades door eigen schuld ook gedekt)
  • Beperkt Casco – Brand diefsta

Vervoerders­aansprakelijkheid vanaf 20,- euro per maand

Je vervoert lading van derden. Hiervoor heb je een ladingverzekering nodig. Afhankelijk of je nationaal of internationaal vervoer doet, kan je de lading verzekeren op AVC of CMR conditie

Container Trailer Verzekering vanaf 8,- euro per maand

Rij je met een trailer of met containers van een ander? Dan zal je bij schade aan deze trailer of container aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de schade. Middels deze verzekering bieden wij een Casco dekking aan voor dit getrokken materieel

Bedrijfsaansprakelijkheid vanaf 13,- euro per maand

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) ben je gedekt tegen aanspraken tot schadevergoeding bestaande uit personenen zaakschade. Maak je dus schade bij anderen, zoals schade aan eigendommen of letselschade, ben je met de AVB gedekt. Deze verzekering is voor vrijwel iedere zzp'er onmisbaar

Ziekteverzuim Werknemers van 25,- euro per maand

Met een verzuimverzekering bent u verzekerd voor de kosten wanneer uw medewerkers ziek worden. De verzekering betaalt dan het loon door en de kosten van re-integratie en verzuimbegeleiding.

Rechtsbijstand vanaf 20,- euro per maand

Rondom uw bedrijf kan onverhoopt een juridisch conflict ontstaan. Bijvoorbeeld met een klant die niet betaalt, of met een leverancier die slechte kwaliteit levert.Onze juristen kunnen u dan helpen om de schade bijvoorbeeld te verhalen.

Wat wil je weten?

Via de onderstaande links vind je aanvullende nuttige informatie. Raadpleeg ons als je vragen hebt.

Financiële begrippenlijst

Sommige uitdrukkingen over geldzaken kom je niet elke dag tegen. Onze financiële begrippenlijst legt de meeste daarvan alvast uit en beantwoordt enkele veel gestelde vragen. Nog iets niet duidelijk? Aarzel niet en neem direct even vrijblijvend contact op.

Financiële begrippenlijst
Wat valt onder bijkomende kosten?

Als je een huis koopt, moet je rekening houden met allerlei kosten, naast de koopprijs. Denk hierbij aan de kosten voor het verbouwen en inrichten van je huis en de verhuizing. Maar er zijn ook de zogenaamde aankoopkosten, zoals de rekening van de notaris en ons hypotheekadvies. 

Meer lezen

Wat is een hypotheek?

Bij een ‘hypotheek’ leen je geld voor het aankopen van een woning. Deze geldt daarbij als onderpand. Dit zogenaamde ‘hypotheekrecht’ biedt de geldverstrekker meer zekerheid dat de lening kan worden terugbetaald. Hij verkrijgt via een hypotheek namelijk het recht om je woning te verkopen als jij de hypotheeklasten niet meer betaalt. In dat geval is er sprake van een executieverkoop. Daarnaast wil de geldverstrekker veelal ook een pandrecht.

Meer lezen

Wat kan ik meer lenen met een energiebespaarbudget?

Steeds meer mensen denken na over zonnepanelen en isolatie of andere energiebesparende maatregelen. Wanneer je wilt gaan verduurzamen, gelden er ruimere mogelijkheden voor een hypotheek. Met het Energiebespaarbudget mag je namelijk tot 6% bovenop de woningwaarde lenen. Oók met NHG. 

Meer lezen

Hoe zit dat met de (vrijstelling) overdrachtsbelasting?

Kopers van 18 tot 35 jaar betalen eenmalig geen overdrachtsbelasting bij aankoop van een woning. Dat maakt de aankoop van een woning voor hen een stuk goedkoper. Vanaf 1 april 2021 geldt aanvullend dat de woning niet duurder mag zijn dan € 400.000. Kopers van 35 jaar of ouder die in de woning gaan wonen, betalen 2%. Beleggers gaan 8% betalen. De overheid wil met deze maatregelen starters en doorstromers meer kansen geven op de woningmarkt. De overheid heeft hiervoor een handige 'infographic' gemaakt. Hieronder vind je daarover extra informatie.

Meer lezen

Wat betekent een hypotheek voor mijn belastingaangifte?

Het Nederlands belastingstelsel is opgedeeld in drie zogenaamde ‘boxen’. 

  • Box 3 kijkt naar je vermogen: het verschil tussen je bezittingen en schulden.
  • Box 2 kijkt alleen naar inkomen uit een ‘aanmerkelijk belang’ in een onderneming
  • In Box 1 zit het zogenaamde ‘belastbaar inkomen uit werk en woning’. Hierin valt bijvoorbeeld je salaris, een uitkering en winst uit je onderneming. In deze box kom je ook je (eerste*) eigen woning en je hypotheek tegen 

Voordeel van een eigen woning is, dat je in Box 1 de betaalde hypotheekrente mag aftrekken van je inkomen. Daar tegenover staat dat je het ‘eigenwoningforfait’ erbij moet optellen. Toch levert dat per saldo vaak een fikse teruggave op. 

Meer lezen

Bekijk alle financiële begrippen
Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Mijn naam is Casper Drooglever en sinds 2001 werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur.
Ik sta klaar voor al uw financiele vragen over hypotheken & verzekeringen zowel zakelijk als prive.
Onafhankelijk betekent dat ik bemiddel in producten van alle grote banken en verzekeringsmaatschappijen.

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 21:00

Weekenden en avonduren op afspraak

Kantoorgegevens

Kifid

300.011052
AFM 12016288
KVK 24374445
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab